Sünnet Tahtı Ne Zaman Kiralanır?

 

Sünnet Tahtı Ne Zaman Kiralanır Hakkında Detaylar

Sünnet çocukları sünnet merasimlerinde gösterişli tahtlarla ağırlanmaktadır. Sünnet çağına gelen çocuklar sünnet tahtı kiralama hizmeti ile unutulmayacak bir deneyim bulmaktadırlar. Sünnet fotoğraflarından albümlerine bakıldığında güzel anılar canlandırabilecek organizasyonlar aileler için sünnet organizasyonları kaçınılmaz bir fırsattır. Sünnet olacak çocukların bu güzel günde taht üzerinde salona giriş yapmaları misafirleri ağırlamaları ve kendilerini bir padişah ihtişamında hissetmeleri önemlidir. Sünnet olacak çocukların tüm korkularını ve heyecanlarını yenmeleri için büyük bir fırsattır.

Sünnet Tahtı Kiralama Hizmeti

İstediğiniz ve en çok beğendiğiniz sünnet tahtı modelleri sünnet organizasyonlarında olmazsa olmaz ürünler arasındadır. Yeniçeri ve sünnet tahtı kiralama fiyatları için bilgi alabilir. Sünnet tahtı ve yeniçerilerinin yanında canlı mehteran takımı süsleme ve organizasyon hizmetleri de alabilirsiniz. Sünnet düğünleri coşku ve heyecanla kutlanmaktadır. Sünnet tahtı kiralama faaliyetinde bulunanlar. 2 adet ayaklı hilal, sünnet koltuğu kiralama, taht halısı, cibinlik ve tüllü taht, sehpası, 2 adet puf bulunmaktadır.

Sünnet organizasyonunda olması gereken paket: Hoş geldiniz yazısı, sünnet tahtı kiralama, oyunlar, yarışma etkinlikleri, 4 yeniçeri askeri, yüz boyama hizmeti, balon süsleme zincir balonlar. Süslemelerde kullanılması için ayrıca sosis balon sunumu, papatya, balon süsleme, palyaço kiralama hizmeti, kapıya kemer balon veya serpme balon, 2 konfeti atımı, 2 volkan atımı hizmetlerinden de faydalanmanız mümkündür. Bu hizmetlerle sünnet düğününü unutulmayacak kadar ihtişamla ve mutlulukla kutlayabilirsiniz.

Yorumlar