Kolay Saç Modelleri

Kolay Okul Saç Modelleri


Özellikle kadınlar daha güzel ve şık saçlar için saatlerce kuaför beklemek zorunda kalıyorlar. Ancak öğrenciler için bu durum maalesef böyle değildir. Sabahın erken saatlerinde kalan öğrenciler hızlı bir şekilde evden çıkmaları ve derslerine yetişmeleri gerekir. Kahvaltı ve giyinmeleri derken üstüne bir de saçlarına zaman ayırmaları gerekir. O kadar kısa zamanda tercih edebilecekleri model elbette kolay seçimler olacaktır. Dolayısı ile kolay okul saç modelleri de daha çok araştırılmaktadır. Saatler harcamadan çabasız şıklığı elde etmek isteyenlerdenseniz aşağıdaki kolay okul saç modelleri tercih edebilirsiniz. İşte 5 10 dakika gibi kısa zaman diliminde çabasız şıklığı elde edebileceğiniz trendi, saç modelleri….


At Kuyruğu Saç Modelleri

 At kuyruğu saç modelleri aslında günümüzde pek çok hanım tarafından büyük bir ilgi ile tercih edilmektedir. Hem kolay hem de şık durmanız nedeni ile öğrenciler de çok sık tercih ediyor. At kuyruğu saç modellerini ünlünler de çok tercih etmektedir. 5 dakikada hazırlayacağınız at kuyruğu saç modeli için saçınızı güzelce tarafın ve başınızın arka tarafının en üst tepsinden toplayarak toka ille bağlayın. Atkuyruğu modeli okul saç modelleri arasında en popüler olanıdır.  

Ev Topuzu Saç Modelleri

   Havalı bir ev topuzu saç modelini sokakta ya da okulda taşımak çok zordur. Hele ki evdeki gibi gün boyunca taşıyamazsınız. Ancak çok kısa bir sürede yapacağınız bir model olduğu için okul saç modelleri arasında trendi halinde gelmiştir. Saçlarınız çok uzunsa güzelce tarayın ve at kuyruğu şeklinde birkaç kere bağlayın son aşamada ise lastiğin arasında saçınızın tamamen çıkarmayın ve uç kısımlarını da topuzun çevresinde döndürerek tıka ile tutturun.  En son olarak da elinizle saçınızı sağdan soldan biraz dağıtıp güzel ve şık bir model elde edebilirsiniz.

Yorumlar