Saç Şekliniz Ruh Halinizi Ele Veriyor

İstanbul Psikolog Önerisi

Kadınlar saç şeklini belirlerlerken mutlaka bir tereddüt halindedirler ve bu durum saça müdahale edecek olan kuaförün pek hoşuna gitmez. Anlık ruh değişimi olmasından ötürü saç şekli verildikten sonra değişim olacağı için pişmanlık olması olası bir durumdur. İstanbul psikolog konu ile ilgili sorun yaşayan kişilerin destek alması gerektiğini söylerken bu anlamda mutlaka ruh hallerinin iyi olduğu durumlarda kuaförlere gidilmesi gerektiğini belirtir. Kullanılan saç modelleri ve şekli kişinin ruh halini yansıtmaktadır. Ruh halinizi saçınıza bakarak anlayan uzman kişiler vardır.

Dağınık ve Kısa Saç


Dağınık saç modeli genel olarak özgürlüğüne düşkün gençler tarafından tercih edilir. Özgürlüğüne düşkün olan bu gençlerin tercih ettiği dağınık saç modelleri kullanan kişide kendinden emin bir hava yaratmaktadır. Kısa saç modelleri değişkenlik gösterse de özellikle erkek tip saç modelleri tercih edilir. Gençler ve saçlarına bakım yapmaya üşenen vakti olmayan kişiler arasında tercih edilen bu model kişiye ferah ve erkeksi bir görüntü verecektir. Saç konusunda sıkıntıya düşen ve ruh halinizin karanlık olduğunu hissettiğiniz dönemlerde İstanbul psikolog ile görüşme sağlayabilir ve destek alabilirsiniz.

Topuz ve At Kuyruğu Modelleri


Tam topuz modelleri ağır bir karakteri ve baskın bir yapıyı andırır. Asaleti ve bulunduğu ortamın önemini tercih eden kadınlar tarafından kullanılır. Arkadan yapılan topuzlar salaş modeller olarak kapalı yerlerde çalışan kadınların modelidir ve bu tarz işlerde çalışan kadınlar tercih eder.
Eğer saçlar düzensiz ve bakımsız bir halde ise kişinin depresyonda olduğu çok açıktır ve İstanbul psikolog gibi merkezlerden destek alması önerilir. Kişinin ruh halinin düzelmesi saçlarına da yansıyarak kişilerin ilgisini çekecek ve kendini daha rahat hissedecektir.

Yorumlar