Yılbaşı Makyajı

Yeni Yıl Makyajı


Malum yılbaşı yaklaşınca Yılbaşı Makyajı yazısı yazmak farz oldu. Gündelik hayatında çok yoğun makyaj yapmayan kadınlar bile yılbaşı akşamını daha özenli ve daha şık geçirmek için çaba harcarlar. Yılın son gecesinde göz kamaştıran bir görünüme sahip olmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız makyaj modellerine göz gezdirebilirsiniz. Elbette yılbaşı makyajının tarzını belirleyecek en önemli şey o gece giyeceğim kıyafete , saç stiline ve ortama göre seçim yapmaktır. Konu yeni yıl ve yeni yıl makyajı olduğunda bizim tercihimiz abartılı ve ışıltılı makyajdan yana olsa da siz kendinizi iyi hissettirecek en doğru tarzı seçmelisiniz.

Vintage Sevenler Başköşeye



Vintage Makyaj


Bu makyaj modeli hem vintage makyaj tarzlarını sevenlerin hoşuna gidecektir, ayrıca kırmızı rujla tamamlanmış olması yılbaşı ruhunu tamamlayıcı bir tarz elde etmenizi sağlayacaktır.

Doğal Makyaj 


Doğal Makyaj Yapımı


Tercihiniz doğal bir makyajdan yana ise bizce en doğru örneklerden biri bu. Bu makyaj biçimini gündelik hayatınızda da çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Işıltıyı Tercih Edenler

Işıltılı Yılbaşı Makyajı

Yılbaşı akşamı bolca ışıltı kullanmanızda bizce hiçbir mahsur yok. Abartılı görünüme takılmayın bazen ışıltılar mükemmel sonuç verir.

İddialı Bir Seçim

İddialı Yılbaşı Makyajı


Yeni bir yılı karşılarken tercihiniz alışkanlıkların dışında cesur seçimlerden yana ise iddaalı göz makyajları istediğiniz etkiyi yaratmak konusunda en büyük yardımcınız olacaktır.  Ayrıca bu makyaj tarzında dudaklarda sim kullanımının  etkisi oldukça fazla

Yorumlar