Abiye Saç Modelleri


Kadınların gardıroplarının bir kısmını kaplayan abiyeler en değerli kıyafetleri arasında, onları giydikten sonra saçlarına sıra geliyor ve en uygun şekilde hazır olmak istiyorlar. Abiye saç modelleri denildiğinde aslında akla çok fazla seçenek geliyor. Yaratıcılık sınırları oldukça geniş bir konu. Elbise uzun mu, kısa mı, dekoltesi nasıl, nerede tüm bu verilerle birlikte ortaya göz alıcı bir görüntü çıkıyor. Tabi bütün bunlar doğru şekilde değerlendirilirse. Ayrıca burada vücut proporsiyonları da dikkate alınmalı. Bir bütün olarak değerlendirildikten sonra kuaförünüzden seçtiğiniz modeli rahatlıkla isteyebilirsiniz. Moda olan akımlarla birlikte nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatalım.


Abiye Saç Modelleri


Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Elbiseniz burada birinci yol göstericimiz olacak. Mesela sırt dekoltesi varsa onu kapatmaması saçlarınızı toplu bir model ile  ya da hepsinin tek omzunuzdan sarkacak şekilde iri bukleler yapabilirsiniz. Dağınık topuz genelde abiyelerde tercih edilen bir modeldir ama her elbiseyle kullanmak çok da doğru olmayacaktır. Çünkü bu model elbisenizin önüne geçebilir tüm dikkatleri boynunuzdan yukarısına verebilir, eğer o anda yıldızınızın abiyeniz olmasını istiyorsanız balerin topuzu gibi soft bir tercihte bulunabilirsiniz. Vintage havasına bürünmek isterseniz burada devreye örgü modelleri giriyor. İster dağınık topuzunuzun içinde kullanın isterseniz başlı başına tüm saçlarınızı örgüyle donatın her halükarda kurtarıcınız oluyorlar. Son zamanlarda hareketli saçların yerini daha natural tercihler de aldı. Mesela dümdüz bir fön gibi. Gerekli noktaları size uygun bir abiye saç modeli seçerek hazırlanabilirsiniz.

2018 Modasına Dair

Bu senenin abiye saç modeli trendleri arasında eskiye nazaran bukle bukle dalgaların çok yer almadığını görüyoruz. Göz yorucu hale gelen karmaşık modellerin yerini daha basit ve sıradanları almış bulunmakta. Özellikle saçların kısalmasına yönelik bir trend başlamışken çok daha doğal ve kendiliğinden dağılmış havası verilen modeller ön planda. Ünlüler dünyasından da gelen Retro ve vintage furyası örgülerin tekrardan yükselişe geçeceğini gösteriyor. Ara ara örülmüş diğer kısımları ise son derece dağınık bırakılmış modelleri bu sene çokça göreceğe benziyoruz. Sadelik ve doğallıktan yana bir yıl olacak.


Yorumlar

Yorum Gönder